Kolik % je hotovo?
+97
Whitecat007
Mortdanius
lubko
petrgsxgsx
50koruny
charliegraphics
RoyRob
Jarino
mirrekk259
HopicekCZ
kubino
michalaltmi
bafalik
hp555
Decker
StinkerJunky
Eridias
diamondcz
lester555
Dalt
weafyr
mirec
EmperorNight
guccio
PCgameSlayer
Bacil
BgDestroy
Reitak
Sanny
alikalix
Gorschach
Ludwa
CheeStR
Johny19822
MARNOW
Argo37
mrk
morrelo
Badalandabad92
FiFi
Mr.Bong
Los Desperados
Marv
Robin_WH
hacker_linux_
MarkKiss
smoukys
Biba Audio
Zidyski
StandaSDN
klokanb
Jiri
garias
Bartyx
Sierpe
Jaroslav
Toxicity
Ath
mshaky
robbiman
Caius
toomi
revos
Socirel
cukco
Gerny
elChujko
plevel123
bakterius
Foorrssee
stepanik456
zdenekzzzz
okurecnik
Boorecek
steko
Mii-san
warszava
xwing
OndrejVasicek.cz
Hudson161
Maajo
patriot13
jakub.vacek
zloun
film01
duji
Tambor
marbon
Jooker
sareth
anonymouse
cwkfreedom
Deffus
Prochy
exi
chett
Honza Oslizlo
101 posters
Strana 17 z 20
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Kolik % je hotovo?
Jetro: Ahoj, vcera jsem koupil civku gold edition a shanim preklad - steam mi hru aktualizoval na verzi 1.0.3.142 tak jsem trochu pohledaL a nasel tohle forum. Napsal jsi, ze na novy patch uz je cestina na prvni strance (predpokladam ze tohoto vlakna:) ) ale asi jsem slepej (nebo blbej:D ) ale vidim tam odkazy pouze na verze 1.19, 1.20 a 1.21 + na uvodni videa...tzn kde je chyba? Dik...
Dalt- Poèet pøíspìvkù : 2
Dalt: co takhle číst celý řádek? , to jsou verze češtin to co ty píšeš, verze her jsou až za tím víc vpravo...
lester555- Poèet pøíspìvkù : 5
Dalte, jak píše lester555, to jsou verze češtin (uf, to už je venku 22. verze?), hned zatím jsou verze hry.
2Gerny: Ty nový mapy se musí koupit, ten první balíček je na Steamu aktuálně za 4,49 éček.
2Gerny: Ty nový mapy se musí koupit, ten první balíček je na Steamu aktuálně za 4,49 éček.
aha takze spravne byla druha alternativa - tzn nepozornej (blbej) Kazdopadne dekuji mnohokrate za osvetleni...
Dalt- Poèet pøíspìvkù : 2
hoj
ta čeština co se dá stáhnout ta už je aktualizovaná nebo ještě ne?
Johny19822- Poèet pøíspìvkù : 4
2Johny: Ano, ta čeština je již upravená na aktuální patch.
Jinak počínaje dneškem začínám testovat na aktuální verzi hry, takže by nemělo nic bránit tomu, abych češtinu na BNW vydal již tuto neděli, jak jsem předběžně slíbil! Asi se nemá cenu ptát, jestli se těšíte, co?
Jinak počínaje dneškem začínám testovat na aktuální verzi hry, takže by nemělo nic bránit tomu, abych češtinu na BNW vydal již tuto neděli, jak jsem předběžně slíbil! Asi se nemá cenu ptát, jestli se těšíte, co?
co k tomu dodat. snad jen...
https://www.youtube.com/watch?v=k8bq4te9MvE
EmperorNight- Poèet pøíspìvkù : 6
super
jo a chtěl jsem se zeptat kde se dá ten patch stáhnout já ho nenašel nebo ještě není venku?
Johny19822- Poèet pøíspìvkù : 4
Takže v něděli bude už přeložené naboženství a špehové ?
diamondcz- Poèet pøíspìvkù : 2
Sláva!
Volám sláva a pak se dlouho budu radovat s češtinou a to víc jak pět dní ... dobrá práce Jetro!
Gerny- Poèet pøíspìvkù : 29
Tak to je je asi u mě nějaký problém, protože mi chybí hodně přeložených věcí u naboženství a u špehů ...myslel jsem, že je to nedodělané. Nevíte kde by mohl být problém?
diamondcz- Poèet pøíspìvkù : 2
To je v celku jednoduché nemyslíš, příteli? Čeština na poslední datadisk se teprve testuje. Ještě není a tedy nelze požadovat věci, které datadisk obsahuje již nyní počeštěné v případě češtiny vydané, která odpovídá poslední verzi češtiny jenž je oficiálně vydana a ta tedy podle uvodního příspěvku, který když si dobře přečteš tak ti říká:
Nedávný příspěvek taktéž mluví o tom, že čeština možná bude už v neděli. Takže vyčkej a budeš potěšen.Jetro napsal:Aktuální stav překladu datadisku "Brave New World": (k 21. 10. 2013)
S Civilopedií (347,5 NS) - 100,00 % (probíhá testování)
(Termín vydání: říjen 2013)
Eridias- Poèet pøíspìvkù : 1
Už se moc těším. Jedna z mála perfektně udržovaných češtin. Děkuji moc za Vaši práci.
robbiman- Poèet pøíspìvkù : 10
Taky už mě to nebaví Když si vezmu, že už to jsou tři roky, kdy jsme začínali. Uf.
Tak to chápu, je to kvantum práce a vlastně zadarmo, jen za poděkování od nás fans. Každopádně je tu spousta lidí, který si Vás a Vaší práce opravdu považuje a bez Vás by někteří neangličtináři atd. byli celkem ztraceni anebo by si hru toliko neužili jakožto v rodném jazyce. Sám za sebe jsem takhle trpěl ještě u Civ2, kdy mi bylo sotva náct a tak jsem i teď u Civ5 rád za český překlad ikdyž se moje znalost anglického jazyka za tu dobu několikanásobně zlepšila.Jetro napsal:Taky už mě to nebaví :DKdyž si vezmu, že už to jsou tři roky, kdy jsme začínali. Uf.
Takže moc díky a přeji jen to nej do dalších podobných projektů.
Argo37- Poèet pøíspìvkù : 7
Aktuální info
AKTUÁLNÍ INFO: Testování je v plném proudu (no, chtělo by to víc času, ale den není nafukovací), takže můžu přikročit k trochu oficiálnějšímu oznámení. Pokud se nestane nic nepředvídatelného, tak bych češtinu rád vydal tuto neděli ve 20:00. Kdybych sezdal, že se to z jakéhokoli důvodu nepodaří, dám v průběhu víkendu vědět.
Do té doby mě ještě čekají tuhé boje v rámci Americké občanské války, a pokud bude čas, tak si dám ještě nějakou tu random hru. Za nějakých 58 hodin se budete moct do Civky v češtině ponořit taky
Do té doby mě ještě čekají tuhé boje v rámci Americké občanské války, a pokud bude čas, tak si dám ještě nějakou tu random hru. Za nějakých 58 hodin se budete moct do Civky v češtině ponořit taky
Noooooooooooo
Nooo daj to dneska vecer.prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Cez vikend by som si to schuti zahral dobre :-D
toomi- Poèet pøíspìvkù : 9
toomi napsal:Nooo daj to dneska vecer.prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
jooooooooooooo dneskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)
duji- Poèet pøíspìvkù : 48
Díky moc Jetro. Po výplatě určitě pošlu nějakou almužnu.
Díky zprávám o dnešním vydání jsem dneska konečně koupil Brave New World a zbylá dvě DLC co mi chyběla, tak už se těším. Dnes už ne, ale snad zítra (pokud to stnihneš) si snad dám pořádnou hru. :-)
Díky zprávám o dnešním vydání jsem dneska konečně koupil Brave New World a zbylá dvě DLC co mi chyběla, tak už se těším. Dnes už ne, ale snad zítra (pokud to stnihneš) si snad dám pořádnou hru. :-)
Bartyx- Poèet pøíspìvkù : 7
Já si snad zahraju ještě dneska
Tambor- Poèet pøíspìvkù : 28
Čeština do BNW
HOTOVO! Po třech letech prací a 23.(!) verzi češtiny doufám, že Firaxis už si svoje další nápady nechají na šestý díl a nic velkého už do hry nepřidají Počínaje dneškem si češtinu mohou užít i majitelé datadisku Brave New World (BNW). Jedna dobrá zpráva na začátek: Moje obavy ohledně struktury souborů z demoverze se nepotvrdily, takže i nadále bude možné vytvářet jednu verzi češtiny pro všechny edice hry. Je tedy úplně jedno, zda máte jen základní hru, základní hru s datadiskem GaK nebo BNW, případně to či ono DLC. Pouze si pohlídejte číslo verze.
V Civilopedii najdete jeden takový "easter egg". Jelikož do hry přibyl městský stát Bratislava, přichystali jsme si pro slovenské hráče takové malinkaté překvapení. Snad tam nebude chyba a snad tomu porozumí i mladší ročníky z Česka Ostatně najdete-li ve hře jakoukoli chybku, hlásit ji můžete v tomto vláknu: https://civilization5cz.forumczech.com/t8-hlaseni-chyb
Za všechny, co se na překladu podíleli, vám chci popřát příjmemně strávený čas u české verze BNW. Věříme, že naše vynaložené síly, krev, pot a slzy stály za to. Budete-li mít nějaké připomínky, slova chvály či kritiky, můžete se obrátit sem, případně mi napsat na e-mail, který najdete v přiloženém readme u češtiny. Pakliže byste se za překlad chtěli odvděčit finančně (což moc nepřepokládám, ale čest výjimkám ) a podpořit tak další práce (úprava textů na budoucí patche, další DLC,...), i k tomu najdete potřebné informace v readme.
Dost bylo zbytečného tlachání, běžte hrát!
V Civilopedii najdete jeden takový "easter egg". Jelikož do hry přibyl městský stát Bratislava, přichystali jsme si pro slovenské hráče takové malinkaté překvapení. Snad tam nebude chyba a snad tomu porozumí i mladší ročníky z Česka Ostatně najdete-li ve hře jakoukoli chybku, hlásit ji můžete v tomto vláknu: https://civilization5cz.forumczech.com/t8-hlaseni-chyb
Za všechny, co se na překladu podíleli, vám chci popřát příjmemně strávený čas u české verze BNW. Věříme, že naše vynaložené síly, krev, pot a slzy stály za to. Budete-li mít nějaké připomínky, slova chvály či kritiky, můžete se obrátit sem, případně mi napsat na e-mail, který najdete v přiloženém readme u češtiny. Pakliže byste se za překlad chtěli odvděčit finančně (což moc nepřepokládám, ale čest výjimkám ) a podpořit tak další práce (úprava textů na budoucí patche, další DLC,...), i k tomu najdete potřebné informace v readme.
Dost bylo zbytečného tlachání, běžte hrát!
Naposledy upravil Jetro dne Sun 27 Oct 2013, 22:27, celkově upraveno 3 krát
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Strana 17 z 20
Povolení tohoto fóra: