Kolik % je hotovo?
+97
Whitecat007
Mortdanius
lubko
petrgsxgsx
50koruny
charliegraphics
RoyRob
Jarino
mirrekk259
HopicekCZ
kubino
michalaltmi
bafalik
hp555
Decker
StinkerJunky
Eridias
diamondcz
lester555
Dalt
weafyr
mirec
EmperorNight
guccio
PCgameSlayer
Bacil
BgDestroy
Reitak
Sanny
alikalix
Gorschach
Ludwa
CheeStR
Johny19822
MARNOW
Argo37
mrk
morrelo
Badalandabad92
FiFi
Mr.Bong
Los Desperados
Marv
Robin_WH
hacker_linux_
MarkKiss
smoukys
Biba Audio
Zidyski
StandaSDN
klokanb
Jiri
garias
Bartyx
Sierpe
Jaroslav
Toxicity
Ath
mshaky
robbiman
Caius
toomi
revos
Socirel
cukco
Gerny
elChujko
plevel123
bakterius
Foorrssee
stepanik456
zdenekzzzz
okurecnik
Boorecek
steko
Mii-san
warszava
xwing
OndrejVasicek.cz
Hudson161
Maajo
patriot13
jakub.vacek
zloun
film01
duji
Tambor
marbon
Jooker
sareth
anonymouse
cwkfreedom
Deffus
Prochy
exi
chett
Honza Oslizlo
101 posters
Strana 18 z 20
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Kolik % je hotovo?
díky moc, pov ýplatě mrknu co bych poslal,tohle je k nezaplacení
StinkerJunky- Poèet pøíspìvkù : 2
Čeština
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Děkuji moc tobě i týmu!!!!!!!!!!!!!! Já budu hrát přes noc :-)
Gerny- Poèet pøíspìvkù : 29
Moc děkuji tobě Jetro a celému týmu, který se na tom všem podílel. Je moc super, že děláte takovou věc, aby jsme si vychutnali hru ještě o něco více
hp555- Poèet pøíspìvkù : 1
mne to akosi nefunguje mam verziu BNW 1.0.3.18 stiahnem cestinu n tuto verziu a vsetko funguje len tie nove kultura atd co je v BNW je v anglickom jazyku
mirec- Poèet pøíspìvkù : 3
Nefunguje ti to, protože nemáš verzi hry 1.0.3.142, pro kterou je překlad BNW momentálně určen.
Díky za titule. Pošli mi svoje číslo účtu a pošlu ti nějaký prachy, zasloužíš si je! Ještě jednou, Díky mooc!
bafalik- Poèet pøíspìvkù : 3
bazuka
Jak může být bazuka jednotkou s útokem na dálku, když k tomu, aby mohla útočit musí stát na sousedním políčku nepřítele? Je to chyba v překladu nebo jsou ve Firaxis padlí na hlavu?
Robin_WH- Poèet pøíspìvkù : 25
Bazooka
Není na tom zase tak moc divnýho. Musí sice stát vedle nepřítele, ale ten neopětuje útok, tudíž jde o útok na dálku. Stejně tak funguje ve hře kulomet (gatlingův kulomet). Jinak chyba v překladu to není. Že jde o jednotku s útokem na dálku, lze dohledat třeba na téhle wiki: http://civilization.wikia.com/wiki/Bazooka_%28Civ5%29
Bazuka
Je to správně, má útok 1 na dálku jako kulomet a při povýšení má dostřel 2,což je super, tahle jednotka tam chyběla!!!, protože po povýšení kulometu už nic nebylo jen motorizovaná pěchota a tohle je mnohem lepší. Já s tím kosím hlavně města a jsou supr v obraně v pevnostech a citadelách :-)
Dělostřelci!
To je možné, nicméně, já vždy dávala spíš přednost dělostřelcům. Vystřílím město ze vzdálosti 3 hexů, město tak nemůže opětovat palbu a pak už tam akorát najedu s nějakou rychlou jednotkou třeba tankem (i když ten má postih) a je hotovo.
Robin_WH- Poèet pøíspìvkù : 25
Bazuka
To je jasný, ale mít pár dobře vycvičených Bazuk, vylepšených už z kušníků je nutnost, já to hraju na 6ku a někdy je to fakt hustý když se střetnou větší armády :-)
Policie :)
Ahojky,
hel není chyba v překladu u "Strážnice" a potom u Policejní stanice - já tam mam uvedeno, že prodlužuje dobu za kterou mohou agenti krást 0 +25%. Agenti chápu cizí a nemělo by tam být, že zkracuje čas 0 -25%? Viz. Wiki....
Snad to nechápu špatně
hel není chyba v překladu u "Strážnice" a potom u Policejní stanice - já tam mam uvedeno, že prodlužuje dobu za kterou mohou agenti krást 0 +25%. Agenti chápu cizí a nemělo by tam být, že zkracuje čas 0 -25%? Viz. Wiki....
Snad to nechápu špatně
bafalik- Poèet pøíspìvkù : 3
Ne, nemělo - agenti potřebují o 25 procent delší čas ke krádeži technologie.
Já mám jiný postřeh - docela bijící do očí.
Přeložili jste Great Writing jako textové dílo. To mi přijde strašně šroubované a neodpovídající. Proč jste to nenazvali velkým literárním dílem?
Jinak díky, zatím jsem neměl čas to projíždět celé, ale překlad se mi líbí.
Já mám jiný postřeh - docela bijící do očí.
Přeložili jste Great Writing jako textové dílo. To mi přijde strašně šroubované a neodpovídající. Proč jste to nenazvali velkým literárním dílem?
Jinak díky, zatím jsem neměl čas to projíždět celé, ale překlad se mi líbí.
Ludwa- Poèet pøíspìvkù : 13
Perfekt - líbí se mi váš přístup, chlapi.
Češtinu zatím zkouším na Kazimírovi a myslím, že je velice povedená.
Možná ještě jeden malý postřeh k titulkům toho intra - máte tam slovo konformnost, ale možná by mi tam víc pasovala konformita. Ale to je detail (je to ta část, jak je tam Stalin a SSSR).
Češtinu zatím zkouším na Kazimírovi a myslím, že je velice povedená.
Možná ještě jeden malý postřeh k titulkům toho intra - máte tam slovo konformnost, ale možná by mi tam víc pasovala konformita. Ale to je detail (je to ta část, jak je tam Stalin a SSSR).
Ludwa- Poèet pøíspìvkù : 13
čeština
Dobrý den,
koupil jsem si Civilization 5 Gold Edition s datadiskem G+K ve verzi 1.0.3.144.Stáhnul jsem si tedy češtinu na verzi 1.0.3.142 kde se uvádí že funguje i na verzi 144.Již při instalaci mi to však psalo že byla detekována jiná verze hry a po instalaci mi čeština nefunguje.Mohl by mi prosím někdo poradit?
Děkuji...
koupil jsem si Civilization 5 Gold Edition s datadiskem G+K ve verzi 1.0.3.144.Stáhnul jsem si tedy češtinu na verzi 1.0.3.142 kde se uvádí že funguje i na verzi 144.Již při instalaci mi to však psalo že byla detekována jiná verze hry a po instalaci mi čeština nefunguje.Mohl by mi prosím někdo poradit?
Děkuji...
michalaltmi- Poèet pøíspìvkù : 5
To je v pořádku, že to hlásí jinou verzi hry, neboť původně byla čeština pro verzi 1.0.142. Ale jelikož v následném patchi nedošlo k žádným textovým změnám, může se použít i na 144. Přemýšlím nad tím, kde by mohla být chyba, a nic mě nenapadá, nikdo si na nic podobného nestěžoval. Funguje aspoň české intro po jeho stažení z prvního příspěvku (je to oddělený download)? Nevidím totiž důvod, proč by se čeština neměla korektně nainstalovat.
čeština
Dobrý den,
ano české tytulky v úvodním intru mi fungují bezvadně,jen ta čeština ve hře již ne.Má stále původní jazyk,ve kterém jsem hru nainstaloval.
Zkusil jsem to nainstalovat ještě jednou a je to stejné.Tak nevím...
ano české tytulky v úvodním intru mi fungují bezvadně,jen ta čeština ve hře již ne.Má stále původní jazyk,ve kterém jsem hru nainstaloval.
Zkusil jsem to nainstalovat ještě jednou a je to stejné.Tak nevím...
Tak to je o to podivnejsi, kdyz funguje intro bez problemu. Muzu jeste poslat samotne soubory, ale moc bych si od toho nesliboval, chyba bude nekde jinde. Ma jeste nekdo Gold Edition a nainstalovanou cestinu? Funguje? Nefunguje? Kazdopadne se ozvi pres soukromou zpravu (PM), poslu soubory bez instalatoru.
čeština
No já tedy nevím jestli něco nedělám špatně,ale myslím že ne.Normálně jsem nainstaloval hru a pak i tu staženou češtinu.Soubory s češtinou se sami nainstalují na své místo?Můžu se nějak podívat jestli se nainstalovali?Nainstaloval jsem si hru v němčině,ale to asi nehraje roli...
No to by právě mohl být ten zakopaný pes Doporučuji instalovat v angličtině, jelikož čeština přepisuje právě tento jazyk.
čeština
Aha,zkusím tedy naistalovat znovu v angličtině.Zatím díky.
Pak dám vědět...
Pak dám vědět...
čeština
Tak už jsem problém vyřešil.Přeinstaloval jsem hru do angličtiny a čeština už mi krásně funguje.
Každopádně díky za radu a přeji krásné vánoce...
Každopádně díky za radu a přeji krásné vánoce...
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Strana 18 z 20
Povolení tohoto fóra: