Kolik % je hotovo?
+97
Whitecat007
Mortdanius
lubko
petrgsxgsx
50koruny
charliegraphics
RoyRob
Jarino
mirrekk259
HopicekCZ
kubino
michalaltmi
bafalik
hp555
Decker
StinkerJunky
Eridias
diamondcz
lester555
Dalt
weafyr
mirec
EmperorNight
guccio
PCgameSlayer
Bacil
BgDestroy
Reitak
Sanny
alikalix
Gorschach
Ludwa
CheeStR
Johny19822
MARNOW
Argo37
mrk
morrelo
Badalandabad92
FiFi
Mr.Bong
Los Desperados
Marv
Robin_WH
hacker_linux_
MarkKiss
smoukys
Biba Audio
Zidyski
StandaSDN
klokanb
Jiri
garias
Bartyx
Sierpe
Jaroslav
Toxicity
Ath
mshaky
robbiman
Caius
toomi
revos
Socirel
cukco
Gerny
elChujko
plevel123
bakterius
Foorrssee
stepanik456
zdenekzzzz
okurecnik
Boorecek
steko
Mii-san
warszava
xwing
OndrejVasicek.cz
Hudson161
Maajo
patriot13
jakub.vacek
zloun
film01
duji
Tambor
marbon
Jooker
sareth
anonymouse
cwkfreedom
Deffus
Prochy
exi
chett
Honza Oslizlo
101 posters
Strana 12 z 20
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Kolik % je hotovo?
Samozrejme ako vzdy, velke uctive DIKY.
xwing- Poèet pøíspìvkù : 36
xwing napsal:Samozrejme ako vzdy, velke uctive DIKY.
dekuji moc !!!
duji- Poèet pøíspìvkù : 48
Ze srdce děkuji všem těm, kteří se podíleli na vývoji češtiny do této skvělé hry.
Marv- Poèet pøíspìvkù : 1
Přátelé, podle vyhledávání jste to už řešili, ale jen přes PM. Můžete pomoci i mě?
Jak můžu počeštit Civilizaci Gold (Steam verze, aktuální build) na MAC OS? Máte na to nějaké soubory mimo oficiální exe instalátor, který OSX samozřejmě neumí?
Děkuji.
Jak můžu počeštit Civilizaci Gold (Steam verze, aktuální build) na MAC OS? Máte na to nějaké soubory mimo oficiální exe instalátor, který OSX samozřejmě neumí?
Děkuji.
Los Desperados- Poèet pøíspìvkù : 1
Brave new world
Na steamu vyšel datadisk Brave New World - plánuje se překlad?
Mimochodem Civka se všemi rozšířeními je teď na steamu se 75% slevou a 10% pro Brave New World.
A ještě jedna otázečka trochu mimo: Bude nějaký upgrade češtiny pro X-COM 2012, příp. překlad těch dvou DLC?
Mimochodem Civka se všemi rozšířeními je teď na steamu se 75% slevou a 10% pro Brave New World.
A ještě jedna otázečka trochu mimo: Bude nějaký upgrade češtiny pro X-COM 2012, příp. překlad těch dvou DLC?
Robin_WH- Poèet pøíspìvkù : 25
Datadisk vyjde az 12. cervence, zatim je na Steamu jen predobjednavka.
Ad XCOM - vyreseno pres PM
Ad XCOM - vyreseno pres PM
Los Desperados napsal:Přátelé, podle vyhledávání jste to už řešili, ale jen přes PM. Můžete pomoci i mě?
Děkuji.
Posli mi pres PM svuj e-mail a cislo toho aktualniho MACovskyho buildu, zkusim s tim neco udelat.
Brave New World
Jetro, chlape jeden šikovnej, 12.7. vychází Brave New World, tak se chci jenom zeptat, jestli uvažuješ o češtině ... v podstatě jenom na Tobě záleží, jestli si datadisk koupím ;-)
Naposledy upravil Tambor dne Wed 03 Jul 2013, 17:02, celkově upraveno 1 krát
Tambor- Poèet pøíspìvkù : 28
To je mile No, po ocku po tom posilhavam, ale az se dostanu k textum, budu vedet vic. Zalezi, kolik toho dohromady bude a jestli se do toho se mnou pusti ti, s kteryma jsem delal na GaK a zakladu. Sam bych do toho asi nesel, to by trvalo moc dlouho.
Dík za odpověď ... budu tedy doufat V případě, že se rozhodneš jít do toho, dej tady, prosím, vědět ....
Tambor- Poèet pøíspìvkù : 28
Brave new world
Zdravim zajimalo by me kdy zacnete prekladat novy dlc Brave new world??? Predem diky
Mr.Bong- Poèet pøíspìvkù : 3
Nová verze
Chci jen upozornit, že jestli ještě budete překládat, tak je nová verze hry 1.03.18 ke dni 6.7.2013. Nejnovější verze češtiny zde vykazuje v nastavení bugy.
FiFi- Poèet pøíspìvkù : 5
Vim o tom, uz to tady nekdo psal. Behem vikendu na to mrknu, a pokud tam nebude nejak moc novych textu, tak okamzite pripravim aktualizovanou verzi cestiny.
Jetro napsal:Vim o tom, uz to tady nekdo psal. Behem vikendu na to mrknu, a pokud tam nebude nejak moc novych textu, tak okamzite pripravim aktualizovanou verzi cestiny.
Super
Kdybych věděl jak na to a šlo by to, rád bych pomohl překládat, ale nejsem žádný ajťák a nerozumím tomu.
Badalandabad92- Poèet pøíspìvkù : 8
velikost překladu
Co jsem se díval, tak oproti poslední přeložené verzi zde a poslední verzi na steamu jsem přišel na pár nepřeložených vět, nic velkého by to být nemuselo. Bohužel se nový text nezobrazuje anglicky, ale divnými písmeny.
Na prvni pohled to muze vypadat, ze tam toho moc neni, ale opak je pravdou. Minimalne tam pridali novy zpusob hrani multaku (neco jako korespondencni hrani; mnozi asi znaji Pitboss), takze je tam milion ruznych nabidek a nastaveni. Uz jsem se ale prokouslal textama do zakladni hry a DLC a ted se jdu mrknout na datadisk.
Uz to mam (mel jsem uz vcera), ale musim pockat na kolegu, co mi dela instalatory. Dnes vecer by to snad melo byt venku.
Jetro napsal:Uz to mam (mel jsem uz vcera), ale musim pockat na kolegu, co mi dela instalatory. Dnes vecer by to snad melo byt venku.
Skvělá zpráva! Díky za to, že se tomu i nadále věnujete
To je super! Děkujeme z překlad. Datadisk Civilization V: Brave New World už mám předobjednaný. V pátek je tu :-) už se nemůžu dočkat na Scénář Sever proti Jihu a na nový jednotky...
Gerny- Poèet pøíspìvkù : 29
Gerny napsal:To je super! Děkujeme z překlad. Datadisk Civilization V: Brave New World už mám předobjednaný. V pátek je tu :-) už se nemůžu dočkat na Scénář Sever proti Jihu a na nový jednotky...
Musím říct že mně teda - co jsem tak sledoval videa - přijde ta občanská válka jako docela zklamání , nejsou tam ani celé Státy a např. říční boje na Mississippi, ale pouze nějakých 100 km mezi Washingtonem a Richmondem. Ale o to víc se těším na Afriku
okurecnik- Poèet pøíspìvkù : 38
V prvnim prispevku zverejnena nova verze cestiny. Zkousime prejit na jednotnou instalaci pro vsechny edice hry (z duvodu uspory casu a jednoduchosti), takze budete trochu takovi mali pokusni kralicci Ale nebojte se, vsechno by melo byt v pohode a melo by to fungovat
Jo a preteky textu v menu zatim ignorujte, vim o nich, ale abych vas dal netrapil, tak jsem to uz zverejnil. Opravim to v dalsi verzi.
Jo a preteky textu v menu zatim ignorujte, vim o nich, ale abych vas dal netrapil, tak jsem to uz zverejnil. Opravim to v dalsi verzi.
Vše funguje na jedničku, mám všechna DLC + G&K a žádný problém při instalaci. Výborná práce.
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Strana 12 z 20
Povolení tohoto fóra: