Kolik % je hotovo?
+97
Whitecat007
Mortdanius
lubko
petrgsxgsx
50koruny
charliegraphics
RoyRob
Jarino
mirrekk259
HopicekCZ
kubino
michalaltmi
bafalik
hp555
Decker
StinkerJunky
Eridias
diamondcz
lester555
Dalt
weafyr
mirec
EmperorNight
guccio
PCgameSlayer
Bacil
BgDestroy
Reitak
Sanny
alikalix
Gorschach
Ludwa
CheeStR
Johny19822
MARNOW
Argo37
mrk
morrelo
Badalandabad92
FiFi
Mr.Bong
Los Desperados
Marv
Robin_WH
hacker_linux_
MarkKiss
smoukys
Biba Audio
Zidyski
StandaSDN
klokanb
Jiri
garias
Bartyx
Sierpe
Jaroslav
Toxicity
Ath
mshaky
robbiman
Caius
toomi
revos
Socirel
cukco
Gerny
elChujko
plevel123
bakterius
Foorrssee
stepanik456
zdenekzzzz
okurecnik
Boorecek
steko
Mii-san
warszava
xwing
OndrejVasicek.cz
Hudson161
Maajo
patriot13
jakub.vacek
zloun
film01
duji
Tambor
marbon
Jooker
sareth
anonymouse
cwkfreedom
Deffus
Prochy
exi
chett
Honza Oslizlo
101 posters
Strana 7 z 20
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Kolik % je hotovo?
Aktualni info - aktualizoval jsem cisla v prvnim prispevku, abyste vedeli, kolik je zatim hotovo. Ted jsem dodelaval preklad jine hry (XCOM: Enemy Unknown), od pristiho tydne se zase naplno vrhnu do prekladu Civky.
Kdepak najdem xcom, nebo mam googlit?
robbiman- Poèet pøíspìvkù : 10
Dekuji, tak si to poridim od xzone ;-)
robbiman- Poèet pøíspìvkù : 10
Tak, kdyz nepocitam Civilopedii, jsme za pulkou Sledujete to tady jeste nekdo, nebo uz hrajete jine hry?
Jetro napsal:Tak, kdyz nepocitam Civilopedii, jsme za pulkou Sledujete to tady jeste nekdo, nebo uz hrajete jine hry?
to jasné že sleduji !!!
každej dense modlím aby to už bylo :-)
duji- Poèet pøíspìvkù : 48
Sledujem a trpezlivo cakam
Velka vdaka za aktualizovanie cestiny na posledny patch
Velka vdaka za aktualizovanie cestiny na posledny patch
xwing- Poèet pøíspìvkù : 36
Díky za češtinu ;-)
EDIT: Sleduji a hodně se těším na češtinu ke Gods and Kings.
EDIT: Sleduji a hodně se těším na češtinu ke Gods and Kings.
mshaky- Poèet pøíspìvkù : 2
Aktualizoval jsem procenta, z nichz je patrne, ze se blizime k cili. Ke konci tohoto tydne, nebo zacatkem toho pristiho zacneme s testovanim prekladu datadisku. Paklize se rozhodneme vydat cestinu nejprve s nekompletnim prekladem Civilopedie, vidim to na konec listopadu, v opacnem pripade velmi predbezne a zhruba jako vanocni darek.
Huraaa !!
Jetro napsal:Aktualizoval jsem procenta, z nichz je patrne, ze se blizime k cili. Ke konci tohoto tydne, nebo zacatkem toho pristiho zacneme s testovanim prekladu datadisku. Paklize se rozhodneme vydat cestinu nejprve s nekompletnim prekladem Civilopedie, vidim to na konec listopadu, v opacnem pripade velmi predbezne a zhruba jako vanocni darek.
řikrát hurá !! at uz je to Cz protože ta vira se neda hrat :-(
dotaz
Hlásím se jako dobrpvolník k testování ....
Jetro napsal:
Aktuální stav překladu datadisku: (k 19.11.2012)
Bez Civilopedie - 100,00 % (pravděpodobně tento čtvrtek začneme s testováním)
S Civilopedií - 68,73 %
Jetro napsal:Diky za nabidku, ale neni treba, zvladneme to uvnitr tymu
Škoda :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ahojte,
Tak mame dalsi update 1.0.2.21 a zasa nam domrvili cestinu.
Ak sa najde cas, prosim tiez o update cestiny.
Dakujem
Tak mame dalsi update 1.0.2.21 a zasa nam domrvili cestinu.
Ak sa najde cas, prosim tiez o update cestiny.
Dakujem
xwing- Poèet pøíspìvkù : 36
Dnes mam pro vas same dobre zpravy:
1) Navzdory dnes vydanemu patchi jsou texty do datadisku pripraveny na testovani (jiz od zitra).
2) Preklad jde dobre od ruky, takze prvni verze prekladu bude jiz kompletni, zadne postupne doprekladani Civilopedie.
3) Rozhodl jsem se opet otitulkovat uvodni intro. Paklize si chcete ukratit cekani na samotnou cestinu, uz nyni si muzete z prvniho prispevku stahnout CZ intro. Staci se proklikat instalatorem a ve hre budete mit uvodni video cesky. Hezke pokoukani.
(Novou verzi cestiny do zakladu vydam jeste behem dneska. Sledujte uvodni prispevek.)
1) Navzdory dnes vydanemu patchi jsou texty do datadisku pripraveny na testovani (jiz od zitra).
2) Preklad jde dobre od ruky, takze prvni verze prekladu bude jiz kompletni, zadne postupne doprekladani Civilopedie.
3) Rozhodl jsem se opet otitulkovat uvodni intro. Paklize si chcete ukratit cekani na samotnou cestinu, uz nyni si muzete z prvniho prispevku stahnout CZ intro. Staci se proklikat instalatorem a ve hre budete mit uvodni video cesky. Hezke pokoukani.
(Novou verzi cestiny do zakladu vydam jeste behem dneska. Sledujte uvodni prispevek.)
caw, hele newis nejaky predbezny vydani cestiny ?? klidne bez civipedie
Ath- Poèet pøíspìvkù : 9
Jetro napsal:Dnes mam pro vas same dobre zpravy:
Tak jak jde testování češtiny do datadisku? Přeji hodně štěstí at jde vše OK!
Panove skvela prace, diky moc za ni. Doufam ze dostaneme na vanoce jeden hezky darek. btw. na jakej ucet mam poslat neco za snahu ?
Toxicity- Poèet pøíspìvkù : 14
I já moc děkuji za překlad na steamu je teď suprová akce na Civ V a všechny DLC a chci se optat plánujete i ostatní DLC??
Jako Ancienat Wonder , Korea nebo Babylon?
Jaroslav- Poèet pøíspìvkù : 15
Testovani jde dobre, ale je to otrava Je to vsak nezbytne, aby vysledny preklad za neco stal.
Veskere informace jsou k nalezeni v prilozenem readme nebo k docteni pri samotne instalaci.
Vydame to tentokrat najednou, uz se vidim, jak by se mi do toho nechtelo, kdybychom to vydali bez niAth napsal:caw, hele newis nejaky predbezny vydani cestiny ?? klidne bez civipedie
Ano, do Vanoc to pujde ven za kazdych okolnostiToxicity napsal:Panove skvela prace, diky moc za ni. Doufam ze dostaneme na vanoce jeden hezky darek. btw. na jakej ucet mam poslat neco za snahu ?
Veskere informace jsou k nalezeni v prilozenem readme nebo k docteni pri samotne instalaci.
Zbyla DLC jsou take v planu, jima se ale budeme zabyvat az po vydani prekladu datadisku. Videl bych to tak na leden.Jaroslav napsal:I já moc děkuji za překlad na steamu je teď suprová akce na Civ V a všechny DLC a chci se optat plánujete i ostatní DLC??
jde o to ze me se tak dlouho cekat nechce na jak dlouho to jeste vidis, tejden? jako je nas tady hodne
/e nechce se mi cekat na cestinu do vanoc, kuli civipedii kterou stejne nepouzivam (neznam ani nikoho kdo by jo )
/e nechce se mi cekat na cestinu do vanoc, kuli civipedii kterou stejne nepouzivam (neznam ani nikoho kdo by jo )
Ath- Poèet pøíspìvkù : 9
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Strana 7 z 20
Povolení tohoto fóra: