Kolik % je hotovo?
+65
Makro7
kreatin
Stentch
krndule
Mayflower
Tropos
zdirnice
gatorg
fulcrom
Čiban
Pavlis29
Jahejra
veverika
MARNOW
Khalashnikovf
Denix
patriot13
cobra30
five
jan_sabo
emanuel3
warszava
Jetro
Zidyski
marian933
MaximSakal
Gerny
Martin22
Jack_41
Foorrssee
lokyr
imrik
Izmael
Paina
ron_dolph
janolsansky
Robin_WH
simpi
heby
majkyzoza
nesenc
Group2
macapek
Prod1gy
Jiri
bribonanzo
Sagittarius
Eskimak
nickoss
kvee
Horacior
Fanda199
Pišta 69
Chidlink
vavraCZe
garias
papes
pavlina2curdova
kuris25
Joran
Jenda42
sakul
tonton
Argo37
minihasis
69 posters
Strana 2 z 8
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
PŘEKLAD CIVICS AND SCIENCE - citáty
V tomhle souboru bylo preložených pouze pět citátů, které navíc všechny mám, takže to mi moc nepomohlo Já už mám v CZ asi třetinu souboru
Už to bude
Překlad se blíží ke svému konci (pochopitelně zatím bez Civilopedie).
(Předpokládané) datum vydání: 12. prosince (začátek 14denní exkluzivity obchodu Xzone)
(Předpokládané) datum vydání: 12. prosince (začátek 14denní exkluzivity obchodu Xzone)
Naposledy upravil Jetro dne Mon 05 Dec 2016, 11:38, celkově upraveno 1 krát
update 1 nasazen
Tak jsem změnil názor a nainstaloval si update 1. Tento soubor je ale v nové verzi stejný.kuris25 napsal:Můžu ti to posílat ...Jetro napsal:Včera ráno jsem ti psal PM.
Nemám nejnovější patch, takže v téhle verzi.
...
PK
Posílám s přeloženými dalšími pár větami.
Quotes_text.xml
PK
kuris25- Poèet pøíspìvkù : 4
překlad
OK, nic se neděje.Jetro napsal:V tomhle souboru bylo preložených pouze pět citátů, které navíc všechny mám, takže to mi moc nepomohlo Já už mám v CZ asi třetinu souboru
Mám ještě nějaký další zájmy, nešel jsem do toho tak úplně naplno.
Čekal jsem průběžně nějaké hodnocení kvality, jestli můžu pokračovat dál.
Tak si to dopřeložím jen tak pro sebe.
PK
kuris25- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Kolik % je hotovo?
Ten soubor už mám prakticky komplet hotový, takže když pár dní vydržíš, budeš ho mít taky v CZ
Jetro napsal:U překladu Civilization VI jsme se dohodli na spolupráci s herním obchodem Xzone. Za jejich sponzoring jsme souhlasili se 14denní exkluzivitou. To znamená, že první dva týdny po dokončení bude překlad k dispozici zákazníkům tohoto obchodu, kteří si u něj Civilization VI zakoupili. Po dvou týdnech se objeví překlad i na tomto fórum, jak jste byli až dosud zvyklí. Nutno podotknout, že v první fázi vyjde čeština bez Civilopedie, na které se začne pracovat až poté, takže to překlad bezesporu urychlí.
Aktuální stav překladu Civilization VI: (k 5. 12. 2016)
Bez Civilopedie - 88,57 %
S Civilopedií - 22,58 %
Termín vydání: 12. prosince 2016 (začátek 14denní exkluzivity obchodu Xzone)
Textů na překlad je v Civ VI kvantum, takže pokud máte zájem přiložit ruku k dílu a máte obstojnou angličtinu a VÝBORNOU češtinu, ozvěte se mi. Držte nám palce, vyjadřujte podporu písemně, prostě cokoli, co nám vlije čerstvou krev do žil. Díky!
Moc Vám fandím a moc děkuji za lidi co jsou jako já. Moje angličtina není až na takové úrovni abych rozuměla úplně všemu ve hře.Proto moc děkuji,že v tak krátkém čase po vydání,hru překládáte.Držím palce at i civilopedie odsýpá jedna básen.
pavlina2curdova- Poèet pøíspìvkù : 2
Jetro napsal:Díky za milá slova
Není vůbec za co.Jsou přeci zadarmo a od srdce
pavlina2curdova- Poèet pøíspìvkù : 2
ako to vyzera kedy vide cestina pre xzone ?
papes- Poèet pøíspìvkù : 2
Vydání překladu a pár věcí závěrem
Shrnul jsem to už v úvodním příspěvku, tak to sem jen překopíruju, abyste to kdyžtak nepřehlédli:
Termín vydání: vydáno (do 26. 12. exkluzivita pro zákazníky obchodu Xzone, překlad je ke stažení z jeho zákaznické sekce)
Chtěl bych moc poděkovat všem, kdo se na češtině podíleli, přestože samotný překlad "zbyl" pouze na mě Přeji vám, abyste si hraní v češtině užili. Pokud budete mít ohledně překladu cokoliv na srdci, neváhejte se mi ozvat.
Překlad bude po novém roce pokračovat Civilopedií, která tvoří 3/4 textů celé hry. Pokud máte zájem přiložit ruku k dílu a máte obstojnou angličtinu a VÝBORNOU češtinu, ozvěte se mi. Každý si tam najde svoje: popisky vůdců, civilizací, životopisy slavných osob... Díky!
Termín vydání: vydáno (do 26. 12. exkluzivita pro zákazníky obchodu Xzone, překlad je ke stažení z jeho zákaznické sekce)
Chtěl bych moc poděkovat všem, kdo se na češtině podíleli, přestože samotný překlad "zbyl" pouze na mě Přeji vám, abyste si hraní v češtině užili. Pokud budete mít ohledně překladu cokoliv na srdci, neváhejte se mi ozvat.
Překlad bude po novém roce pokračovat Civilopedií, která tvoří 3/4 textů celé hry. Pokud máte zájem přiložit ruku k dílu a máte obstojnou angličtinu a VÝBORNOU češtinu, ozvěte se mi. Každý si tam najde svoje: popisky vůdců, civilizací, životopisy slavných osob... Díky!
Zadarmo
garias napsal:Dá sa to tam zadarmo stiahnúť?
máš to v prvním příspěvku
"Termín vydání: vydáno (do 26. 12. exkluzivita pro zákazníky obchodu Xzone, překlad je ke stažení z jeho zákaznické sekce)"
Takže pokud máš hru od Xzone, tak si to zadarmo stáhneš.
vavraCZe- Poèet pøíspìvkù : 2
Docela čumím, že to ještě nikdo nedal na net
Prod1gy- Poèet pøíspìvkù : 6
Prod1gy napsal:Docela čumím, že to ještě nikdo nedal na net
Já se ani nedivím, zrovna jsem kouknul na xzone, maji tam jen lokalizace Eng, žádný titulky, nic jsem ohledně překladu nenašel jen v diskuzi nějakou zmínku takže většina dle mého o té češtině ví jen díky tomuto fóru.
No a překvapila mě ta cena ... za tu cenu mam dvě hry a ještě mi zůstane nějaká koruna.
Sám jsem zvědav na tu hru, nechal jsem to až bude čeština že to ještě ozkouším a podle toho to zase s kamošama když tak ponakupujeme jak s 5. dílem ale zatím z toho mám dost smíšené pocity a hlavně doufám že tam bude mnohem lepší diplomacie s AI. Nejlépe vypsáno co se jim nezamlouvá, co se jim zamlouvá .... třeba jak ve Stellaris, tam už to docela jde.
Pišta 69- Poèet pøíspìvkù : 2
Pišta 69 napsal:Prod1gy napsal:Docela čumím, že to ještě nikdo nedal na net
Já se ani nedivím, zrovna jsem kouknul na xzone, maji tam jen lokalizace Eng, žádný titulky, nic jsem ohledně překladu nenašel jen v diskuzi nějakou zmínku takže většina dle mého o té češtině ví jen díky tomuto fóru.
No a překvapila mě ta cena ... za tu cenu mam dvě hry a ještě mi zůstane nějaká koruna.
Sám jsem zvědav na tu hru, nechal jsem to až bude čeština že to ještě ozkouším a podle toho to zase s kamošama když tak ponakupujeme jak s 5. dílem ale zatím z toho mám dost smíšené pocity a hlavně doufám že tam bude mnohem lepší diplomacie s AI. Nejlépe vypsáno co se jim nezamlouvá, co se jim zamlouvá .... třeba jak ve Stellaris, tam už to docela jde.
Nic nenašel? Xzone to propaguje snad všude
https://www.facebook.com/xzone.cz/posts/10157752072480276
vavraCZe- Poèet pøíspìvkù : 2
Je to napsaný přímo na xzone v popisku hry, velkým červeným písmem.
Chidlink- Poèet pøíspìvkù : 4
To jsem blázen, ... kouknu na to znova ... a nemáš zcela pravdu. Facebook nesleduji jinak mají to u krabicovky jak to tak vypadá ale u těch dvou digitálních verzí ne a já koukal na tu digitální.
Pišta 69- Poèet pøíspìvkù : 2
Ahoj, mám problém s překladem z Xzone. Chtěl jsem si ho nainstalovat, ale překlad je na verzi 1.0.0.38, ale já mám verzi 1.0.0.56. Můžu se vás zeptat kdy dojde k korekci překladu?
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
Fanda199- Poèet pøíspìvkù : 1
Patch
Je to pochopitelné, dneska vyšel nový patch, takže je potřeba vyčkat úpravy překladu. Zítra dopoledne by měl mít Xzone novou verzi k dispozici.
Zdravím.Chtěl bych se zeptat zda bude dnes po půlnoci ke stažení čeština? Těch 14 dní je nekonečných.Jinak jsem chtěl samozřejmě poděkovat a klaním se před vámi jakou rychlostí jste to přeložily. Díky moc.
Horacior- Poèet pøíspìvkù : 3
Jestli vše klapne, jak má (chci udělat novou verzi, protože jsme přeložili něco málo do Civilopedie), tak zítra ráno. To už se snad dá vydržet, ne?
No nic nenadelam. budu muset pockat ale vdecny bych byl i za verzi bec civilopedie. Tedy pokud je to mozne. Uz se nemuzu dockat.
Horacior- Poèet pøíspìvkù : 3
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 2 z 8
Povolení tohoto fóra: