Kolik % je hotovo?
+97
Whitecat007
Mortdanius
lubko
petrgsxgsx
50koruny
charliegraphics
RoyRob
Jarino
mirrekk259
HopicekCZ
kubino
michalaltmi
bafalik
hp555
Decker
StinkerJunky
Eridias
diamondcz
lester555
Dalt
weafyr
mirec
EmperorNight
guccio
PCgameSlayer
Bacil
BgDestroy
Reitak
Sanny
alikalix
Gorschach
Ludwa
CheeStR
Johny19822
MARNOW
Argo37
mrk
morrelo
Badalandabad92
FiFi
Mr.Bong
Los Desperados
Marv
Robin_WH
hacker_linux_
MarkKiss
smoukys
Biba Audio
Zidyski
StandaSDN
klokanb
Jiri
garias
Bartyx
Sierpe
Jaroslav
Toxicity
Ath
mshaky
robbiman
Caius
toomi
revos
Socirel
cukco
Gerny
elChujko
plevel123
bakterius
Foorrssee
stepanik456
zdenekzzzz
okurecnik
Boorecek
steko
Mii-san
warszava
xwing
OndrejVasicek.cz
Hudson161
Maajo
patriot13
jakub.vacek
zloun
film01
duji
Tambor
marbon
Jooker
sareth
anonymouse
cwkfreedom
Deffus
Prochy
exi
chett
Honza Oslizlo
101 posters
Strana 9 z 20
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Poděkování
Tímto bych chtěl moc a moc poděkovat všem,kdo se podílí na překladech této vyjímečné série.
Jsem již hodně v letech a angličtinu moc nezvládám. Velmi si vážím vaší práce, která mi umožňuje zahrát si Civ5 a vychutnat si tu atmosféru a radost z hraní.
Ještě jednou děkuji.
Jirka
Jsem již hodně v letech a angličtinu moc nezvládám. Velmi si vážím vaší práce, která mi umožňuje zahrát si Civ5 a vychutnat si tu atmosféru a radost z hraní.
Ještě jednou děkuji.
Jirka
Jiri- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Kolik % je hotovo?
Ak nemam nejake DLC a naisntalujem cestinu, co sa stane ? Bude to fungovat aj bez DLC ?
xwing- Poèet pøíspìvkù : 36
Nemel by byt problem. To, ze se do slozky se hrou zkopiruji soubory s textama, jeste neznamena, ze se to DLC zpristupni, a naopak (ze by to melo nejak vadit).
Prave jsem dotestoval ten "parni" scenar, co je v datadisku, a musim rict, ze ten se jim naramne povedl; u me to vyhrava. Moje letajici pevnosti vladly obloze
(Zbyva otestovat dva posledni scenare.)
Naposledy upravil Jetro dne Fri 07 Dec 2012, 20:21, celkově upraveno 1 krát
Jetro napsal:Prave jsem dotestoval ten "parni" scenar, co je v datadisku, a musim rict, ze ten se jim naramne povedl; u me to vyhrava. Moje letacici pevnosti vladly obloze )
U mě teda vyhrává Renesance
okurecnik- Poèet pøíspìvkù : 38
Jetro napsal:Prave jsem dotestoval ten "parni" scenar, co je v datadisku, a musim rict, ze ten se jim naramne povedl; u me to vyhrava. Moje letajici pevnosti vladly obloze
Tak teď jem teda v shocku že to někdo hraje jinak než na multyplajer
duji- Poèet pøíspìvkù : 48
Já nehraju mulťák vůbec. Většinou scénáře, nebo prostě vytvořím hru s náhodnym národem a jedu.
Bartyx- Poèet pøíspìvkù : 7
duji napsal:Jetro napsal:Prave jsem dotestoval ten "parni" scenar, co je v datadisku, a musim rict, ze ten se jim naramne povedl; u me to vyhrava. Moje letajici pevnosti vladly obloze
multak muze byt sranda, ze zacatku, ale pozdeji uz musi nudit kdyz u toho clovek sedi cely den ja bych si nemoh predstavit to ze bych u toho sedel vic jak par hodin
Ath- Poèet pøíspìvkù : 9
Bartyx napsal:Já nehraju mulťák vůbec. Většinou scénáře, nebo prostě vytvořím hru s náhodnym národem a jedu.
tak to ti kámo nevěřím :-D
všechny hry se dnes dělají především na hru pro více hráčů
Ath napsal:duji napsal:Jetro napsal:Prave jsem dotestoval ten "parni" scenar, co je v datadisku, a musim rict, ze ten se jim naramne povedl; u me to vyhrava. Moje letajici pevnosti vladly obloze
multak muze byt sranda, ze zacatku, ale pozdeji uz musi nudit kdyz u toho clovek sedi cely den ja bych si nemoh predstavit to ze bych u toho sedel vic jak par hodin
Tak celej den je přehnaný ted :-D
ale je pravda že kvalitní hra trvá tak 4 hodiny a právě že úpzději v multáku je teprve sranda když je někdo s vědou dál a má už atomovku atd...
proboha ....
Jetro napsal:Taky jsem multak v Civce jeste nezapnul a necitim, ze bych byl o neco ochuzen
Tak ptoti gustu žádný dišputát
Vzhledem k pokrocile fazi testovani a predevsim aktualnimu mnozstvi zbyvajicich textu na preklad mohu s 99% jistotou konstatovat (pokud se samozrejme nestane neco vysoce nepredvidatelneho), ze preklad datadisku Gods nad Kings bude hotov a pripraven ke stazeni v pulce pristiho tydne! Realne to vidim na stredu, za priznive situace na utery, ale druhou moznost berte vyhradne jako mozny prijemny bonus.
Zaroven se omlouvam, ze prekladu si moc neuzijete, nebot jiz pristi patek nastane konec sveta (o cemz se doctete i v Civilopedii u popisu mayske civilizace).
Zaroven se omlouvam, ze prekladu si moc neuzijete, nebot jiz pristi patek nastane konec sveta (o cemz se doctete i v Civilopedii u popisu mayske civilizace).
Jetro napsal:Vzhledem k pokrocile fazi testovani a predevsim aktualnimu mnozstvi zbyvajicich textu na preklad mohu s 99% jistotou konstatovat (pokud se samozrejme nestane neco vysoce nepredvidatelneho), ze preklad datadisku Gods nad Kings bude hotov a pripraven ke stazeni v pulce pristiho tydne! Realne to vidim na stredu, za priznive situace na utery, ale druhou moznost berte vyhradne jako mozny prijemny bonus.
ale s koncem sveta vsichni pocitame
Ath- Poèet pøíspìvkù : 9
Jetro napsal:Vzhledem k pokrocile fazi testovani a predevsim aktualnimu mnozstvi zbyvajicich textu na preklad mohu s 99% jistotou konstatovat (pokud se samozrejme nestane neco vysoce nepredvidatelneho), ze preklad datadisku Gods nad Kings bude hotov a pripraven ke stazeni v pulce pristiho tydne! Realne to vidim na stredu, za priznive situace na utery, ale druhou moznost berte vyhradne jako mozny prijemny bonus.
Moc velké poděkování a gratulace k dobré práci !!!
Dobrá práce
Díky celému překladatelskému týmu za skvělou a obětavou práci, kterou dělají. Obdivuji Vás a doufám, že Vám tato forma vydrží do dalšího datadisku (pokud ovšem nějaký bude).
P.S. Doufám, že překlad bude již zítra )
P.S. Doufám, že překlad bude již zítra )
Boorecek- Poèet pøíspìvkù : 6
Boorecek napsal:P.S. Doufám, že překlad bude již zítra )
jetro pise, ze preklad bude v pulce pristiho tydne
exi- Poèet pøíspìvkù : 57
exi napsal:Boorecek napsal:P.S. Doufám, že překlad bude již zítra )
jetro pise, ze preklad bude v pulce pristiho tydne
a možná zítra :-D
"preklad datadisku Gods nad Kings bude hotov a pripraven ke stazeni v pulce pristiho tydne! Realne to vidim na stredu, za priznive situace na utery, ale druhou moznost berte vyhradne jako mozny prijemny bonus."
nevim no, z toho cervene zvyraznenyho "v pulce pristiho tydne (utery/streda)" mi dnesek moc realne nevychazi
nevim no, z toho cervene zvyraznenyho "v pulce pristiho tydne (utery/streda)" mi dnesek moc realne nevychazi
exi- Poèet pøíspìvkù : 57
exi napsal:"preklad datadisku Gods nad Kings bude hotov a pripraven ke stazeni v pulce pristiho tydne! Realne to vidim na stredu, za priznive situace na utery, ale druhou moznost berte vyhradne jako mozny prijemny bonus."
njn to je tak když je člověk přehnaný optimista :-)
jste super borci !!
AKTUALNI INFO: Cestina bude pripravena ke stazeni v utery 18. prosince kolem 20. hodiny. Preklad i testovani pokracuje sviznym tempem, takze jako takovy maly bonus bude soucasti prvni vydane verze i prelozene DLC Babylon (z toho duvodu bude vytvorena i nova verze pro zakladni hru, takze si na sve prijdou i ti z vas, kteri datadisk nemaji).
Ohledne prekladu zbyva zkorekturovat Kartago a prave to DLC, co se tyce testovani, vcera jsem dokoncil scenar "Vzhuru do renesance", ve kterem jsem Evropu uvrhl do mnoha let trvajiciho konfliktu, jelikoz z Nizozemska se do meho striktne katolickeho Rakouska sirilo jako mor protestantske hnuti Vilem zaplatil dan nejvyssi, ale to uz je na jine povidani Takze mi zbyva posledni scenar, ktery snad doklepu o vikendu, jestli si najdu cas.
Ohledne prekladu zbyva zkorekturovat Kartago a prave to DLC, co se tyce testovani, vcera jsem dokoncil scenar "Vzhuru do renesance", ve kterem jsem Evropu uvrhl do mnoha let trvajiciho konfliktu, jelikoz z Nizozemska se do meho striktne katolickeho Rakouska sirilo jako mor protestantske hnuti Vilem zaplatil dan nejvyssi, ale to uz je na jine povidani Takze mi zbyva posledni scenar, ktery snad doklepu o vikendu, jestli si najdu cas.
Superp ráce, ještě jednou děkuji, jste fakt borci...Jetro napsal:AKTUALNI INFO: Cestina bude pripravena ke stazeni v utery 18. prosince kolem 20. hodiny. Preklad i testovani pokracuje sviznym tempem, takze jako takovy maly bonus bude soucasti prvni vydane verze i prelozene DLC Babylon (z toho duvodu bude vytvorena i nova verze pro zakladni hru, takze si na sve prijdou i ti z vas, kteri datadisk nemaji).
Každopádně já do pondělí kalím a v úterý během lěčení z kocoviny budu instalovat CZ :-)
Mimochodem čas si jistě najdeš protože venku prši a je tam zima :-)
Tak uz jen 19,5 hodin do vydani - neuveritelna slast pro me usi, ze uz to budu mit z krku...
Jetro napsal:Tak uz jen 19,5 hodin do vydani - neuveritelna slast pro me usi, ze uz to budu mit z krku...
jsi frajer kamo ...
Jetro napsal:Tak uz jen 19,5 hodin do vydani - neuveritelna slast pro me usi, ze uz to budu mit z krku...
Tak už to sem kluci hodte :-(
nemužu se na tu češtinu dočkat ...
Navíc chci být první kdo si jí stáhne :-D
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Strana 9 z 20
Povolení tohoto fóra: