Kolik % je hotovo?
+97
Whitecat007
Mortdanius
lubko
petrgsxgsx
50koruny
charliegraphics
RoyRob
Jarino
mirrekk259
HopicekCZ
kubino
michalaltmi
bafalik
hp555
Decker
StinkerJunky
Eridias
diamondcz
lester555
Dalt
weafyr
mirec
EmperorNight
guccio
PCgameSlayer
Bacil
BgDestroy
Reitak
Sanny
alikalix
Gorschach
Ludwa
CheeStR
Johny19822
MARNOW
Argo37
mrk
morrelo
Badalandabad92
FiFi
Mr.Bong
Los Desperados
Marv
Robin_WH
hacker_linux_
MarkKiss
smoukys
Biba Audio
Zidyski
StandaSDN
klokanb
Jiri
garias
Bartyx
Sierpe
Jaroslav
Toxicity
Ath
mshaky
robbiman
Caius
toomi
revos
Socirel
cukco
Gerny
elChujko
plevel123
bakterius
Foorrssee
stepanik456
zdenekzzzz
okurecnik
Boorecek
steko
Mii-san
warszava
xwing
OndrejVasicek.cz
Hudson161
Maajo
patriot13
jakub.vacek
zloun
film01
duji
Tambor
marbon
Jooker
sareth
anonymouse
cwkfreedom
Deffus
Prochy
exi
chett
Honza Oslizlo
101 posters
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Kolik % je hotovo?
Já osobně bych taky dal radši přednost překladu Gods & Kings před doděláváním civilopedie
okurecnik- Poèet pøíspìvkù : 38
Kedze CIV5 som kupil iba nedavno v akcii na STEAMe za 10 EUR, tak urcite teraz nebudem vyhadzovat peniaze za Gods & Kings a tiez si pockam, kym bude v akcii za lacnejsie
Takze mne osobne preklad Gods & Kings neponahla, ved som sa este poriadne nedostal ani k hraniu povodnej hry, zatial som si urobil len prve 3 tutoriale
Takze mne osobne preklad Gods & Kings neponahla, ved som sa este poriadne nedostal ani k hraniu povodnej hry, zatial som si urobil len prve 3 tutoriale
xwing- Poèet pøíspìvkù : 36
Já bych se skoro taky přimlouval za překlad Gods & Kings ... ještě sice nemám koupeno, ale kdyby byla čeština, vážně bych o tom uvažoval
Tambor- Poèet pøíspìvkù : 28
Zdravim
Díky moc předem za to,že to pro nás analfabety cizojazičný vůbec děláte,moc si toho vážím.Taky se přidávám k překladu dodatku Gods and Kings.Použil jsem na něj poslední verzi a funguje mi.Jen ty nové věci v diplomacii a ten výběr náboženství by fakt píchly no.
zdenekzzzz- Poèet pøíspìvkù : 2
Existuje nekolik veci, proc se mi do prekladu datadisku moc nechce:
1) Na preklad je 360 (normo) stranek (200 hra + 160 civilopedii).
2) Zajem protazim moc velky nevidim, pouze nekolik lidi tady na foru.
3) Z warez verze tu hru prekladat nechci a kupovat si ted ten datac taky ne. Vim, ze se da na Xzone koupit za 500, ale i tak...
1) Na preklad je 360 (normo) stranek (200 hra + 160 civilopedii).
2) Zajem protazim moc velky nevidim, pouze nekolik lidi tady na foru.
3) Z warez verze tu hru prekladat nechci a kupovat si ted ten datac taky ne. Vim, ze se da na Xzone koupit za 500, ale i tak...
Datadisk
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli budete překládat i datadisk Gods and Kings.
BTW. Moc si cením Vaší skvělé práce odvedené na překladu této skvělé hry. Děkuji mnohokrát.
BTW. Moc si cením Vaší skvělé práce odvedené na překladu této skvělé hry. Děkuji mnohokrát.
stepanik456- Poèet pøíspìvkù : 1
Zdravm, mockrát vám děkuji za skvěle odvedenou práci při překladu hry. Doufám že se také vrhnete na překlad datadisku Gods & Kings. Osobně si myslím že by se mohli jako první přeložit pouze herní texty (bez civilopedie) u datadisku a pak se opět vrátit k Civilopedii v základní hře a nakonec i Civilopedii v datadisku. Navíc bych se chtěl zeptat jestli budete dělat překladi i k již vyšlým DLC (např. Spain, Inca, Korea,...). Za další bych se chtěl zeptat, jestli bych mohl s překladem nějak pomoci. Chodím na 6-ti let gymnázium do 4. ročníku, anglicky umím (sleduji anglick seriály a filmy, čtu knihy v angličtině, chodím na kvalitní kurzy...to vše proto že moje učitelka je úplně blbá a myslí si že angličtinu neumím, takže na vízo sem měl za 3, ale závěrečn testy na kurzech sem dal na výbornou ) ovšem ta ukázka co je zde na foru, mi dokázala že bych k tomu stejně asi potřeboval slovník, ale poze pro neznámá slovíčka (gramaticky tomu rozumím)...pokud byste teda chtěli nějak pomoct, napište mi na můj email SirEziio@gmail.com Přeji hodně štěstí v dalším překládání...
Foorrssee- Poèet pøíspìvkù : 5
Pripajam sa k podakovaniu za CZ a zaroven dufam ze bude co najskor aj cestina na datadisk, nakolko anglicky sice viem, ale na plnohodnotne hranie malo. Vopred Dakujem
bakterius- Poèet pøíspìvkù : 1
ahoj ty jsi říkal že nechceš kupovat datadisk a jestli chceš tak há ti ty soubory který se překládfají reupnu
jinak dobrá práce
jinak dobrá práce
plevel123- Poèet pøíspìvkù : 2
Nova verzia 1.0.1.705
Uz je zasa nova verzia 1.0.1.705
Ma fakt se*u. Ako je mozne ze si na STEAMe nastavim, aby mi to CIVku neaktualizovalo a napriek tomu mi to po prihlaseni zaktualizovalo a zasa mozem akurat tak prd hrat.
Tak som sa rozculil.
Ak teda mozem pekne poprosit o aktualizaciu cestiny
DAKUJEM.
Ma fakt se*u. Ako je mozne ze si na STEAMe nastavim, aby mi to CIVku neaktualizovalo a napriek tomu mi to po prihlaseni zaktualizovalo a zasa mozem akurat tak prd hrat.
Tak som sa rozculil.
Ak teda mozem pekne poprosit o aktualizaciu cestiny
DAKUJEM.
Uz jsem to taky zjistil. Pravdepodobne jeste dnes vydam novou verzi cestiny. Stejne jsem ji chtel vydat, protoze preklad Civilopedie vcelku slusne pokrocil.
Tak vážení, nová verze češtiny je v prvním příspěvku, můžete směle stahovat.
Jen pro informaci - v Civilopedii zbývá přeložit ještě 238 normostránek (NS). V této verzi jsou dodělány ty herní koncepty, dopřeloženy zbývající městské státy, všechny suroviny a další řada drobností. Zbývá ještě:
Popisky zbývajících divů - 16 NS
Popisky zbývajících jednotek - 28 NS
Popisky zbývajících technologií - 45,5 NS
Popisky zbývajících sociálních politik - 21,5 NS
Popisky vůdců - 47,5 NS
Popisky zbývajících civilizací - 79,5 NS
Pakliže máte nějaké preference, o čem byste se chtěli v češtině dočíst jako první, můžete dát vědět sem do fóra. Není problém další překlad přizpůsobit.
A co se týče toho, co některé zajímá asi nejvíc - překlad datadisku buď začne kontinuálně s dopřekladem Civilopedii pro základní hru (pokud najdu schopné lidi, co do toho se mnou půjdou), nebo až po překladu Pedie, a to bych viděl tak na přelom srpen/září. Ale nic neslibuju. Navíc, třeba se do toho pustí někdo jiný dřív, nemám zdání...
Jen pro informaci - v Civilopedii zbývá přeložit ještě 238 normostránek (NS). V této verzi jsou dodělány ty herní koncepty, dopřeloženy zbývající městské státy, všechny suroviny a další řada drobností. Zbývá ještě:
Popisky zbývajících divů - 16 NS
Popisky zbývajících jednotek - 28 NS
Popisky zbývajících technologií - 45,5 NS
Popisky zbývajících sociálních politik - 21,5 NS
Popisky vůdců - 47,5 NS
Popisky zbývajících civilizací - 79,5 NS
Pakliže máte nějaké preference, o čem byste se chtěli v češtině dočíst jako první, můžete dát vědět sem do fóra. Není problém další překlad přizpůsobit.
A co se týče toho, co některé zajímá asi nejvíc - překlad datadisku buď začne kontinuálně s dopřekladem Civilopedii pro základní hru (pokud najdu schopné lidi, co do toho se mnou půjdou), nebo až po překladu Pedie, a to bych viděl tak na přelom srpen/září. Ale nic neslibuju. Navíc, třeba se do toho pustí někdo jiný dřív, nemám zdání...
Prirucka v CZ
Ahojte.
Neviete ci existuje aj oficialna prirucka v cestine ?
Mam doma kupenu strategicku prirucku v cestine na Civilization III od PrimaGames.
http://doupe.zive.cz/oficialni-herni-prirucka--civilization-3/a-112414
Hrozne mi to pomahalo pri hre a mal som ju otvorenu pri kazdom hrani.
Ale obavam sa ze to bola prva a zaroven posledna vydana prirucka v cestine.
Rad by som sa mylil.
Neviete ci existuje aj oficialna prirucka v cestine ?
Mam doma kupenu strategicku prirucku v cestine na Civilization III od PrimaGames.
http://doupe.zive.cz/oficialni-herni-prirucka--civilization-3/a-112414
Hrozne mi to pomahalo pri hre a mal som ju otvorenu pri kazdom hrani.
Ale obavam sa ze to bola prva a zaroven posledna vydana prirucka v cestine.
Rad by som sa mylil.
Dufam ze ta cestina na datadisc gods of kings bude dnes mi totizto prislo origo . stve ma len jedna vec skoda ze vyrobcovia tam namiesto polstiny nedali cestinu
elChujko- Poèet pøíspìvkù : 5
To si musis stezovat u Cenegy Czech, ktera u nas tuhle hru distribuuje, a ptat se tam, proc neni v cestine.
Jetro napsal:To si musis stezovat u Cenegy Czech, ktera u nas tuhle hru distribuuje, a ptat se tam, proc neni v cestine.
Tak pokrocila nejak ta cestina ?? na ten datadisc gods of king viuem ze to je uz mozno otravne ale neviem sa dockat
elChujko- Poèet pøíspìvkù : 5
Gods and Kings
To bylo super, kdy se vyrhli na Gods and Kings, jiz jsem si to koupil a je to super! A cesky by to byla bomba! Dekuji
Gerny- Poèet pøíspìvkù : 29
Taky už jsem se stal šťastným majitelem Gods & Kings .... čeština by bodla
Tambor- Poèet pøíspìvkù : 28
Pristi tyden (patrne v utery, aby to bylo tak nejak hezky k poslednimu cervenci) vydam novou verzi cestiny, kde krome dalsi znacne porce z Civilopedie (k dnesku bylo od posledne prelozeno dalsich 73 stranek) bude prelozeno i jedno DLC - Polynesie.
Vidim, ze percenta pribudaju, uz sa tesim na aktualizovanu cestinu
Těch je tu víc a netrpělivě očekávájí dálší překlad DLC hltám každý nový příspěvek
Deffus- Poèet pøíspìvkù : 18
Deffus napsal:Těch je tu víc a netrpělivě očekávájí dálší překlad DLC hltám každý nový příspěvek
Tak DLC Babylón i Španělsko & Inkové už jsou taky hotová, čeká se na otestování
okurecnik- Poèet pøíspìvkù : 38
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: