Civilization: Beyond Earth překlad principů hry
5 posters
Strana 1 z 1
Civilization: Beyond Earth překlad principů hry
Chtěl jsem se zeptat také jestli budete překládat Civilization: Beyond Earth nebo alespoň popis úkolů, strom rozvoje atd. prostě - principy Hry předem děkuji za odpověď
Joran- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Civilization: Beyond Earth překlad principů hry
Včera jsem počítal, kolik je ve hře textů - 651 normostránek. To je prostě moc, tolik volného času tomu nejsem ochotný věnovat. Bohužel. Takže s největší pravděpodobností do toho nepůjdu (mluvím teď čistě za sebe).
Děkuji za odpověď ,člověk nemůže mít všechno, bude to trvat díl, než se to naučím.. ale bude to stát za to
Joran- Poèet pøíspìvkù : 4
A byl bys Jetro ochotný vytáhnout alespoň texty týkající se hlavního hraní (popisky, názvy technologií atd. a byl ochotný udělat případnou korekturu a texty zpětně vložit? Jsem ochotná zapojit svou schopnost mluvit anglicky a to zvládnu obstojně, ale v češtině taktéž zvládám nasekat hezké hrubky ač se snažím o opak. Varuji předem, že překlad mi půjde pomalu. Pro představu: dělám kamarádce korekturu na její knižní seriál http://bigclosetr.us/topshelf/fiction/48930/deaths-own-daughter a zvládám udělat asi kapitolu týdně. Větším tempem mi to nejde.
Robin_WH- Poèet pøíspìvkù : 25
Pokud bys měl zájem, klidně bych také přiložil ruku k dílu. Zkušenosti s překlady už mám (sice ne hry, ale videa) a byl bych ochotný nějakou část textů přeložit.
Mithril- Poèet pøíspìvkù : 1
Pokud by se našlo dost lidí, kteří by přidali ruku k dílu, tak bych to "zaštítil" a možná i taky něco málo přidal Kdo bude mít zájem, ať mi pošle přes PM svou e-mailovou adresu, poslal bych mu úryvek textů, aby věděl, jestli na to bude stačit.
Zdravím na této stránce:http://mrazikovycestiny.cz/forum/preklady-her/261-civilization-beyond-earth#2592 někdo píše že to už překládá, psal že už je přeloženo 25% hry, a je tam i odkaz na stažení testovací verze češtiny.
magnos93- Poèet pøíspìvkù : 1
Ano, o tom "překladu" prohraným přes translátor vím. Myslím si o tom své...
Similar topics
» Kolik % je hotovo?
» Civilization: Beyond Earth
» Kolik % je hotovo
» Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide
» Hlášení chyb
» Civilization: Beyond Earth
» Kolik % je hotovo
» Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide
» Hlášení chyb
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: