Rising Tide datadisk na BE(Podzim 2015)
+2
Khalashnikovf
prudislav
6 posters
Strana 1 z 1
Překlad
Blíží se vydání datadisku... óóóóó, Všemocný Jetro, zhostí se váš tým zas a opět překladu a dovede ho k dokonalosti?
Khalashnikovf- Poèet pøíspìvkù : 60
Překlad
Ahoj, díky za hezký oslovení, dám si ho na vizitku
Osobně do překladu Rising Tide nejdu, celkově Beyond Earth mě zklamalo, skoro nic jsem neodehrál (oproti Civ 5), takže nemá smysl, abych se mořil u dalších stovek normostran. Navíc mám rozdělané dva jiné překlady - Invisible Inc. a Darkest Dungeon -, které bych chtěl konečně doklepnout.
Osobně do překladu Rising Tide nejdu, celkově Beyond Earth mě zklamalo, skoro nic jsem neodehrál (oproti Civ 5), takže nemá smysl, abych se mořil u dalších stovek normostran. Navíc mám rozdělané dva jiné překlady - Invisible Inc. a Darkest Dungeon -, které bych chtěl konečně doklepnout.
Re: Rising Tide datadisk na BE(Podzim 2015)
Jetro napsal:Ahoj, díky za hezký oslovení, dám si ho na vizitku
Smutný to den pro všechny milovníky Civ série. A zrovna tenhle RIsing Tide z toho udělá konečně pořádnou hru
Překlad
Khalashnikovf má pravdu, tohle dlc hru výrazně upraví, na steamu už sbírá kladná hodnocení. Byla by fakt škoda, kdyby chyběla čeština, na kterou už jsme při hraní této hry zvyklí. Pěkně prosíme....
Gulop- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Rising Tide datadisk na BE(Podzim 2015)
Smutná zpráva... Xcom 2 vyjde až někdy v únoru, StarCraft 2 tradičně bez češtiny, óoo díky Blizzarde a jediná hra na kterou jsem se těšil že mi ukrátí vánoční večery budu muset přelouskat se slovníkem v ruce... Děkuji za info, je to veliká škoda, ale naděje umírá poslední, třeba časem se dočkáme...
Smrtka GT- Poèet pøíspìvkù : 5
Překlad
Dejte tomu chvíli, třeba se nějakého oznámení dočkáte
Překlad
Rising Tide jsem vyzkoušela. Přináší několik zajímavých vychytávek a lepší hratelnost, i když na té diplomacii by pořád měli zabrat, je nějaká zavšivená chybami.
Takže bych byla ochotna se toho zase pustit, ale spíš opět jako pomocná překladatelka. Dala jsem se do denního studia VŠ a k tomu mám poloviční úvazek na DPČ, takže moc času nemám. Kdybych to měla dělat sama, bude to na hodně dlouho.
Takže bych byla ochotna se toho zase pustit, ale spíš opět jako pomocná překladatelka. Dala jsem se do denního studia VŠ a k tomu mám poloviční úvazek na DPČ, takže moc času nemám. Kdybych to měla dělat sama, bude to na hodně dlouho.
Robin_WH- Poèet pøíspìvkù : 25
Similar topics
» Překlad Rising Tide
» Civilization BE Rising Tide
» Civilization: Beyond Earth
» Kolik % je hotovo
» Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide
» Civilization BE Rising Tide
» Civilization: Beyond Earth
» Kolik % je hotovo
» Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide
Strana 1 z 1