Mac verze
+2
Khalashnikovf
pospik2705
6 posters
Strana 1 z 1
Mac verze
Ahoj , nemohl by sem někdo hodit soubory z exe souboru ? abych si mohl hodit čestinu i na mojí mac verzi ? ( 1.0.3.144.114623)
pospik2705- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Mac verze
Tak jsem právě zkoušel Mac verzi, ale překlad na ní nejde naroubovat a při loadování padá. Škoda. Dalo by se s tím něco dělat? Připadně kdybych dodal Mac soubory všechny dle předlohy, že by se zistilo, kde je chybička?
Khalashnikovf- Poèet pøíspìvkù : 60
škoda, né že by se to nedalo hrát bez cz , ale v cz bych aspoň věděl co mám dělat při těch konferencí . Prosím pokuste se někdo o to. byl bych moc rád
pospik2705- Poèet pøíspìvkù : 2
Poslete mi do PM odkaz na stazeni EN souboru pro Mac verzi (jen texty pochopitelne). Porovnam to s PC a uvidim, co by se s tim dalo udelat
Čeština pro macOS / OS X je stejná jako linuxová, akorát je nutné přejmenovat všechny soubory, jelikož z nepochopitelného důvodu jsou na macu v názvech použita i velká písmena... Takže je nutné otevřít příslušnou instalační složku a podle výchozích souborů přejmenovávat ty v češtině...
Nordgrim- Poèet pøíspìvkù : 1
Ahoj, podarilo se vam nekomu rozchodit cestinu pro Mac verzi? Koukal jsem a v tech Assets je par veci, ktere jsou rozdilne. :// Po pravde se v tom moc nevyznam, ale bych byl nesmirne vdecny, kdyby se to nekomu podarilo pocestit i na Mac verzi. Pokud sam mohu nejak pomoct, rad prispeju... Dekuju moc.
janacek- Poèet pøíspìvkù : 1
Taky bych to uvítala, ale nepovedlo se mi češtinu zprovoznit. Po zkopírování souborů hra spadne při načítání.
Abby- Poèet pøíspìvkù : 4
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: