Verze pro Mac
5 posters
Strana 1 z 1
Verze pro Mac
Ahoj, rád bych se zeptal, zda plánujete udělat i verzi pro Mac? Myslíte, že by to bylo možné?
Dík moc za info.
Dík moc za info.
Paina- Poèet pøíspìvkù : 5
Re: Verze pro Mac
Konkrétně já ne, nemám k tomu potřebné věci, ale pokud se opět někdo nabídne, že překlad upraví, jsem ochotný mu poslat samostatné soubory.
Překlad verze pro Mac
Zdar,
Pošli mně prosím data. Podívám se na to a ve velném času zkusím upravit verzi pro Mac. Začátek budu dělat na verzi 1.0.
Pošli mně prosím data. Podívám se na to a ve velném času zkusím upravit verzi pro Mac. Začátek budu dělat na verzi 1.0.
Group2- Poèet pøíspìvkù : 2
Na takovou verzi to nemá smysl (na tu se ostatně čeština ani nedělala). Nejprve si aktualizuj hru ideálně na nejnovější verzi, ať ti to můžu poslat.
Vyšla verze 1.03 i pro Mac. Bude nová verze češtiny? Díky moc
Civ 6 macOS
Dostalo sa to niekam? Vyriesil to niekto? Ak nie, mohol by som dostat aspon subory? Z win installera si ich neviem vyextrahovat..
Dakujem
Dakujem
ddodo- Poèet pøíspìvkù : 1
Civ 6 macOS
Zkuste si stáhnout tu verzi, co je v prvním příspěvku: https://civilization5cz.forumczech.com/t126-kolik-je-hotovo
Prosím o odpověď
Zvažují pořízení Civilizace VI, ale jelikož nejsem zdatná v angličtině, tak bych chtěla vědět, zda je překlad do češtiny 100% funkční. Na 5 a Byond se mi čeština rozjed nepodařila a trpím absťákem po nějaké dobré hře. Díky. V.
veronika- Poèet pøíspìvkù : 2
Čeština je plně funkční pro verzi z MAC App store.Pokud vím, tak někdo zkoušel i verzi ze Steamu a vyrobil i návod na instalaci. Jen pro info, čeština funguje i na Beyond...

» Kolik % je hotovo?
» 18.05.19 - Překlad Rise and Fall, Gathering Storm a malých DL5
» Verze pro linux OS
» Kolik % je hotovo?
» MAC nová verze CZ
» 18.05.19 - Překlad Rise and Fall, Gathering Storm a malých DL5
» Verze pro linux OS
» Kolik % je hotovo?
» MAC nová verze CZ
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: