spuštění pod Direct X 10 & 11
3 posters
Strana 1 z 1
spuštění pod Direct X 10 & 11
Nevíte někdo, proč mi najednou nejde hra spustit v Direct X 10 & 11? Celou dobu mi to šlo úplně v pohodě a teď najednou asi před týdnem už mi to hlásí (Requires Service Pack 2 or greater)
Po pravdě jsem z toho poněkud zmaten, neboť patch na hru mám aktuální, ovladače na grafárnu také, Win 7SP1 jsou také aktuální a nikde jsem nezaznamenal, že by vyšel nějaký service pack pro Direct X 11...

Po pravdě jsem z toho poněkud zmaten, neboť patch na hru mám aktuální, ovladače na grafárnu také, Win 7SP1 jsou také aktuální a nikde jsem nezaznamenal, že by vyšel nějaký service pack pro Direct X 11...
alibuba- Poèet pøíspìvkù : 6
Re: spuštění pod Direct X 10 & 11
Musíš si stáhnout SP2 popř. 3 na Win XP nebo rovnou přejdi k 7 :-)
hadgim- Poèet pøíspìvkù : 3
hadgim napsal:Musíš si stáhnout SP2 popř. 3 na Win XP nebo rovnou přejdi k 7 :-)
Myslím, že jsem celkem jasně napsal, že mám Win7SP1 a na ně vyjde SP2 až někdy v půlce roku.

Já jsem normálně de*il, 2x jsem to četl a pokaždé jsem viděl, že máš XP, sorry, tak to samozřejmě nic nestáhneš. Omlouvám se

hadgim- Poèet pøíspìvkù : 3
alibuba napsal:Nevíte někdo, proč mi najednou nejde hra spustit v Direct X 10 & 11? Celou dobu mi to šlo úplně v pohodě a teď najednou asi před týdnem už mi to hlásí (Requires Service Pack 2 or greater)![]()
Zkus jestli ti windows nehodil Compabality Mode...(Pravý, vlastnosti, kompabalita...)
Penten- Poèet pøíspìvkù : 1
konečné řešení
Čirou náhodou jsem znovu zkusil hodit dodat do strýčka Googla a najednou se mi podařilo najít řešení.
Ano, je to v režimu kompatibility, ale samotného Steamu, nikoliv hry. Stačilo si nastavit Steam na režim kompatibility Vista SP2 a ejhle, najednou to funguje.
Ano, je to v režimu kompatibility, ale samotného Steamu, nikoliv hry. Stačilo si nastavit Steam na režim kompatibility Vista SP2 a ejhle, najednou to funguje.

Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: