Otázky a odpovědi
4 posters
Strana 1 z 1
Otázky a odpovědi
Zdravím, co si myslíte o slučovaní jednotek do sboru ( udělat ze dvou stejných jednotek jednu)
vyplatí se to podle Vás. Podle mé zkušenosti (která není velká spíš ne protože protože např když jsem takto sloučil 2x polní dělo zvětšil se jeho útok pouze z 60dmg na 70dmg což je podle mě lepší mít 2x jednotku s 60dmg. Jak to vidíte vy?
Pak druhá otázka jak se nazve tento sloučit ve sbor v originále (jako myslím v angličtině)? abych si o tom na netu mohl přečíst více. Myslím si totiž že to asi bude mít ještě nějaké další výhody jinak by to podle mě nemělo smysl
vyplatí se to podle Vás. Podle mé zkušenosti (která není velká spíš ne protože protože např když jsem takto sloučil 2x polní dělo zvětšil se jeho útok pouze z 60dmg na 70dmg což je podle mě lepší mít 2x jednotku s 60dmg. Jak to vidíte vy?
Pak druhá otázka jak se nazve tento sloučit ve sbor v originále (jako myslím v angličtině)? abych si o tom na netu mohl přečíst více. Myslím si totiž že to asi bude mít ještě nějaké další výhody jinak by to podle mě nemělo smysl
macapek- Poèet pøíspìvkù : 12
Re: Otázky a odpovědi
pak bych se chtěl jestě zeptat ohledně vymožeností jediný co mi poradce radí je vylepšít luxusní suroviny ale nevím přesně co tím myslí když mám už všechna políčka dělníkem vylepšený. Nevíte někdo prosím?
pak bych se chtěl ještě zeptat ohledně rychlosti hry když zakládate novou hru.
Co to prosím znamená vubec nemám tušení
napadají mě jen uplne spekulace jako např: rychleji se zkoumají technologie nebo míň čekaš na další kolo (ale to asi ne nebo že supeřovy jednotky se pohybují rychleji
mužete mi to prosím vysvětlit?
Co to prosím znamená vubec nemám tušení
napadají mě jen uplne spekulace jako např: rychleji se zkoumají technologie nebo míň čekaš na další kolo (ale to asi ne nebo že supeřovy jednotky se pohybují rychleji
mužete mi to prosím vysvětlit?
Sbor - Corps
Armáda - Army
Flotila - Fleet
Loďstvo - Armada
Vylepšení luxusní suroviny znamená, že na daném políčku se surovinou postavíš příslušné vylepšení (farma, důl, lom, plantáž atp.)
Rychlostí hry se ovlivňuje doba výzkumu a výroby, takže o to rychleji/pomaleji celá hra probíhá.
Armáda - Army
Flotila - Fleet
Loďstvo - Armada
Vylepšení luxusní suroviny znamená, že na daném políčku se surovinou postavíš příslušné vylepšení (farma, důl, lom, plantáž atp.)
Rychlostí hry se ovlivňuje doba výzkumu a výroby, takže o to rychleji/pomaleji celá hra probíhá.
Jetro napsal:Sbor - Corps
Armáda - Army
Flotila - Fleet
Loďstvo - Armada
Děkuji
prosím Vás nevíte jak udělám abych viděl tahy počítače (když odkliknu kolo a např nepřitel šel na moje uzemí vidím to až ve svém tahu) nejde neco zakliknout abych v prubehu viděl pohyb jednotek v mém dosahu vidění
Děkuji moc za odpověd
Děkuji moc za odpověd
prosím Vás da se nějak nastavit na začatku hry počet měsktských státu nebo stim se nedá nic dělat?
Instalace
Dobrý den, kam se prosím vkládá ten update? Cesta se mi automaticky nezobrazuje a nevím, kam to mám instalovat.
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
číča- Poèet pøíspìvkù : 1
Zdravím, chci se zeptat jestli nevíte, kdy bude kompletní překlad pro Civ 6 i s Civpédií a DLC?
BigHans- Poèet pøíspìvkù : 2
Ahoj, o DLC nikdy nepadlo ani slovo, ty v plánu nebyly, a Civilopedie jde hodně pomalu, protože jsme na ni momentálně jen dva a práce hodně. Takže nějaké datum je ve hvězdách.
Jen ve dvou? Vždyť jste tady měli žádosti s pomocí překladu... A ty DLC, nemáte v plánu ani v budoucnu? Jelikož ty DLC přidávají do hry nový divy a civilizace.
BigHans- Poèet pøíspìvkù : 2
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: