Padání po ukončení kola
2 posters
Strana 1 z 1
Padání po ukončení kola
Zdravím,
mám problém.
Hra padá neustále. Což naštve, když jsem si ji koupil na základě toho, že warez (od toho snad warez je) verze mi jela...
I na steamu se píše, že po posledním "fall" patchi to tak je a že zničli celou hru.
Má ještě někdo problém s tím, že jakmile klikne na ukončení kola (ale ne vždy, právě že jednou za čas), tak hra se úplně kousne a jediné, co je potřeba, tak stisknout ctrl+alt+del, kde se dostanete do windowsu a zobrazi se okno o tom, že aplikace přestala pracovat?
Nedávno vydali i nějaký fix, ale ten mi teda nepomohl...
mám problém.
Hra padá neustále. Což naštve, když jsem si ji koupil na základě toho, že warez (od toho snad warez je) verze mi jela...
I na steamu se píše, že po posledním "fall" patchi to tak je a že zničli celou hru.
Má ještě někdo problém s tím, že jakmile klikne na ukončení kola (ale ne vždy, právě že jednou za čas), tak hra se úplně kousne a jediné, co je potřeba, tak stisknout ctrl+alt+del, kde se dostanete do windowsu a zobrazi se okno o tom, že aplikace přestala pracovat?
Nedávno vydali i nějaký fix, ale ten mi teda nepomohl...
madsteve- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Padání po ukončení kola
Podle toho, co jsem cetl na forech, tak ten problem s padanim nezavinil ten obri Fall patch, ale prave az ten nasledujici fix. Postizenym tedy nezbyva nez cekat na dalsi opravu :/
Re: Padání po ukončení kola
No právě že to padalo už u toho patche a ten fix nicneopravil pro mne
madsteve- Poèet pøíspìvkù : 2
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: