Překlady her ze série Civilization
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Problém s ukládáním

3 posters

Goto down

Problém s ukládáním Empty Problém s ukládáním

Příspěvek  LaSICKA Wed 20 Jun 2012, 10:11

Prosím o pomoc, už nevim, kde se zeptat. Nemůžu ukládat hry, i když jsem změnil cestu do složky. Nemůžu to savenout, takže si češtinu moc užít nemůžu. Jestli někdo víte, co s tím, poraďte. Dík.

LaSICKA

Poèet pøíspìvkù : 5

Návrat nahoru Goto down

Problém s ukládáním Empty Re: Problém s ukládáním

Příspěvek  Jetro Wed 20 Jun 2012, 14:20

U muzes ukladat pres quicksave a steamcloud, nebo ani pres tohle ne? Pokud jenom na pevny disk, tak u par her byl problem, pokud nazev tveho profilu ve Windows obsahoval diakritiku.

Tady je take jedno reseni - http://forums.2kgames.com/archive/index.php/t-87661.html

Jetro
Admin

Poèet pøíspìvkù : 364

https://civilization5cz.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Problém s ukládáním Empty Stále to nejde

Příspěvek  LaSICKA Wed 20 Jun 2012, 15:34

Zkusil jsem přejmenovat Windows profil, nepomohlo to. Je to divný, protože mám originál Steam verzi, češtinu na aktuální verzi. Problém je v tom, že když hru uložim quicksave, nebo normálně, nebo přes CLOUD, tak se to tváří, jako že hra je uložená, ale když ji chci nahrát, tak celá hra se sekne a spadne. Když se podívám do souborů v savech, kde by to mělo být uložené, tak ve hře save je, na disku se ukládá pouze něco, ale stejně to nefunguje. Zkusil jsem i změnit tu cestu podle návodu, ale stejně to nezabralo. Aktualizoval jsem i directX a ovladače gafiky, ale taky nic. Tak už nevim.

LaSICKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Jetro Wed 20 Jun 2012, 15:45

Jeste radej jit do offline rezimu nebo odinstalovat celej Steam i Civilizaci, ale to uz je trochu na dlouhy lokte.

Jetro
Admin

Poèet pøíspìvkù : 364

https://civilization5cz.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  LaSICKA Wed 20 Jun 2012, 21:47

Hm, tak to už je fakt dost masakr. Reinstalaci hry jsem už zkusil a bez úspěchu. Ještě zkusim nějak tu hru oblbnout, a pak se uvidí... V každým případě dík za pomoc.

LaSICKA

Návrat nahoru Goto down

Problém s ukládáním Empty Dotaz

Příspěvek  Boorecek Sun 24 Jun 2012, 17:52

Ahoj, vyřešil si to? Mám totiž stejný problém ale ten začal až teď s novým patchem - češtinu nemám nainstalovanou

Boorecek

Poèet pøíspìvkù : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  LaSICKA Mon 25 Jun 2012, 10:48

Začal jsem to trochu zjišťovat a na dalších fórech jsem zjistil, že problém u ukládáním hry způsobil nový patch. S tím se bohužel nedá nic dělat, distributor hry zatím dělá mrtvýho brouka. Jediná možnost je asi použít starší verzi hry a kdo má originálku, jako například já, má smůlu a musí čekat, až se distributor rozhoupe a vydá opravnej patch. Nic jinýho zatím nevim, ale budu to sledovat dál. Když něco objevim, tak dám vědět.

LaSICKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  LaSICKA Tue 03 Jul 2012, 08:25

Takže, pokud vám nejde nahrávat hry, výrobce hry radí toto. Ve Windows si založte nový účet, musíte ho nazvat "normálně", bez diakritiky. Já použil třeba název Ghost. Tento účet nedávejte jako administrátora. No, a potom už jenom spusťte Windows v tomhle účtu a můžete vesele pařit, už by mělo jít savy nahrávat. U mě to funguje. Jen mě tak napadá, jestli by nebylo lepší, kdyby výrobci udělali další patch...

LaSICKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: